Torrent letöltés / információk

ReaSoft.Development.reaConverter.Pro.v7.4.HAPPY.35th.ANNIVERSARY-F4CG torrent
(Játékok)


Letöltés / információk:
ReaSoft.Development.reaConverter.Pro.v7.4.HAPPY.35th.ANNIVERSARY-F4CG | torrent letöltés súgó
Ha nem sikerül a letöltés, nézd meg a hasonló torrentek listáját is!
Tracker:
nCore

Meghívót szerenél a(z) nCore oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? nCore meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]
[i]
Eredeti release!ReaSoft.Development.reaConverter.Pro.v7.4.HAPPY.35th.ANNIVERSARY-F4CG

A ReaConverter Pro egy képek szerkesztésére alkalmas rengeteg speciális opciót magában rejtegető szoftver. Ez a képkezelő program tudja a fotókat forgatni, vízjelezni, feliratozni, restaurálni, JPG, PNG, TIF konvertálás, vágni is. Az egyszerű használhatóságról a magyar nyelvi támogatás gondoskodik.


Akik egyszerűen, komolyabb energiaráfordítás nélkül szeretnék meglévő fotóikat szerkeszteni, kizárólag a gyors, pontos végeredményeket tartják szem előtt, azok kipróbálhatják a ReaConverter Pro nevű programot.

Az alkalmazás egyetlen felületen biztosítja mindazon alapvető funkciókat, amik ezen a területen elengedhetetlenek. A ReaConverter Pro különböző csomagokban áll rendelkezésre, azok között mindenki megtalálhatja a számára megfelelő választást.

A szoftver telepítése után egy jól megtervezett, áttekinthető felhasználói felület fogad, ahol a kívánt művelet könnyen kezdeményezhető. A szerkesztésre szánt képet a felületére csak rá kell húzni, vagy betallózhatóak, akár könyvtár formájában.

A ReaConverter Pro alapvetően konvertálási feladatokat hivatott ellátni, de egy műveletsoron belül más automatizált módosítás is végrehajtható. Ezek kezdeményezését a képszerkesztés opció alatt a ?művelet kiválasztása? menüponton belül lehet megtenni.

Ideális hogy egy meglévő fotón előforduló esetleges hibákat ki lehessen javítani restaurálással. Vágással eltávolíthatóak nemkívánatos részletek, de olyan alapvető manipulációs eljárások is megengedettek, mint a forgatás. A képek vízjelezhetőek több módon is, vagy szöveges formában, vagy pedig előre elkészített logók helyezhetőek el szabad pozícióban.

A ReaConverter Pro konvertáláskor támogatja a JPG, PNG, TIF, GIF, BMP formátumokat. Van egy igen hasznosnak tekinthető funkciója mégpedig az, hogy az általa korábban alkalmazott beállítások elmenthetőek így később ha újra szükség lenne a programra, esetleg azonos paraméterekkel rendelkező fotókat szeretnénk készíteni, nem kell újból testre szabni.

Alternatív megfelelőjeként használható az XnConvert vagy a TSR Watermark Image Software, az utóbbi vízjelezéshez ideális. Hasonló jellegű műveleteket az Ashampoo Photo Commander biztosít.

A ReaConverter Pro ideális hogy meglévő képeidet konvertálni, vízjelezni, vágni, restaurálni tudd akár egyszerre több elem is szerkesztését is lehetővé teszi. A beállításait el lehet menteni, Magyar nyelven használható.


ReaConverter Pro összefoglaló:

Képszerkesztő alkalmazás
vágás
forgatás
képek konvertálása
feliratozás, vízjelezés
kötegelt képkezelés
restaurálás
magyar nyelv

Hivatalos oldal: http://www.reaconverter.com/
NFO fájl: [Megtekinés] [+] [-]
Méret:
201 MB (210,760,301 Byte)
Kapcsolatok:
7 feltöltő, 3 letöltő (10 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2018. 05. 21. 13:53:53
Torrent információk utolsó frissítése:
2018. 05. 21. 14:51:36
Fájlok (2 db): [Megtekinés] [+] [-]
Hasonló torrentek: [+] [-]
Click to see how many people are online
© 2007 - 2018 | TorrentKereső.Hu | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat